בית המשפט הוציא צו מניעה זמני האוסר לפנות את מגרש הכדורגל של הפועל נחלת יהודה

בית המשפט נעתר לעתירה של מועדון הכדורגל "הפועל נחלת יהודה" והוציא צו מניעה זמני, האוסר על עיריית ראשון לציון והיזם עמוס לוזון לפינוי מגרש הכדורגל שבו "קבוצת הפועל נחלת יהודה" עושה שימוש. וזאת עד לקבלת התגובה מצידם של לוזון והעירייה
צו מניעה ארעי ניתן כנגד עריית ראשל"צ ועמוס לוזון לפינוי מגרש הכדורגל של "קבוצת הפועל נחלת יהודה".
לבקשת קבוצת הכדורגל "הפועל נחלת יהודה" לצו מניעה וסעדים זמניים, ניתן צו מניעה ארעי עד לקבלת תגובת הנתבעים" עיריית ראשל"צ, החברה העירונית ראשל"צ לתרבות ספורט ונופש וכנגד איש העסקים עמוס לוזון וחברת לוזון רונסון נדל״ן בע״מ בשליטתו.
קבוצת הכדורגל "הפועל נחלת יהודה", המנוהלת על ידי העמותה לקידום הספורט בנחלת יהודה ושכונות העיר ראשל"צ, הגישה בקשה דחופה לצו האוסר על כל מעשה פעולה שתפריע לשימושה ולפגיעה בזכויותיה וקניינה על ידי הנתבעים, במגרש הכדורגל המשמש את מועדון הכדורגל הממוקם בפינת הרחובות אלי כהן ודרך המכבים ב-ראשל"צ בשכונת "נחלת יהודה"- ראשל"צ.
לטענת מועדון הכדורגל, המיוצג על ידי עו"ד צביאל מוסקוביץ', הנתבעים החלו בפעולית חד צדדית של עבודות חיבורים לחשמל והקמה של מבנה מכירות בתחומי המגרש ללא היתר בניה ובניגוד לכלל ההבטחות והסיכומים בין הצדדים, תוך כוונה ברורה לרמיסה מכוונת של זכויות מועדון הכדורגל והעמותה המנהלת במגרש.
על פי האמור בבקשה הדחופה שהוגשה לביהמ"ש, מועדון הכדורגל נדרש בהתראה בלתי הגיונית של 14 יום, ובאמצעה עונת הכדורגל לפנות את המגרש ללא כל יעד ברור אליו פעילתו תועבר, כל זאת במטרה ברורה ומכוונת לרסק את פעילותו ולפגוע במכוון ובמחטף בזכויותיו שעה שהמשיבים ביחד ולחוד דורשים פינוי מידי, חסר כל הגיון והתכנות, של המועדון על אף גודלו והיקף פעילותו, ללא מתן ולו ראשית פתרון לצרכיו ועוד, שהתוצאה שלו הנה חורבן ממשי של פעילות הקבוצה לפגיעה כלכלית ותדמיתית במועדון הכדורגל.
על מועדון נחלת יהודה
מועדון הכדורגל "הפועל נחלת יהודה" פועל ספורטיבית במגרש עשרות שנים, עוד מאמצע המאה הקודמת, ומהווה מועדון הכדורגל השני בגודלו בעיר ראשל"צ, ומפעיל נכון להיום לא פחות מ- 20 קבוצות ליגה (בוגרים/ות, נוער/ות, וילדים/ות) המשחקות במסגרת ההתאחדות לכדורגל בישראל ומחלקת נשים מהגדולות במדינה, וכן בית ספר לכדורגל שרובם המכריע תושבי העיר ראשל"צ משכונות הסמוכות למגרש.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
-
אורחמספיק כבר עם כל תאוות הבצע הזאת של אוליגרכי נדל״ן!! לא הכל זה כסף בחיים! ואיפה אתה, רז קינסטליך?? אל תתקלקל!! תישאר ישר והגון כמו שהיית, ואל תתפתה לטייקונים הרעבים ללא שובע!!22.12.24 10:05 תגובה
-
אורחכבר מקולקל ראשון הפכה לגוש בטון22.12.24 13:06 תגובה
-
-
אורחוככה מעודדים ספורט בראשון ובארץ???22.12.24 11:52 תגובה
-
אורחראשון לציון אלופה בהרס והשמדה של שטחים פתוחים! עירייה של יזמי נדלן ההורסים את איכות החיים בעיר. עיר בלי מרחבים פתוחים היא עיר בלי עתיד!22.12.24 11:57 תגובה
-
אורחמאפיה22.12.24 19:00 תגובה
-
אורחצרך לעצור את הבניה המטורפת לא הכל כס ף יש גם תושבים שצריכים חיים סבירים ולא רק בטון וברזל שחונקים אןתנו22.12.24 21:30 תגובה
-
אורחדי ! נמאסתם !!!23.12.24 14:49 תגובה

מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות: