הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

אורנית משה, אמיר נוי, רוני כורם וגלית ינקלביץ, דורשים מחברי מועצת העיר לקיים פגישה דחופה עם פרופ' עדי וולפסון שיציג להם את הסכנות בפניהם עומדים תושבי ראשון לציון שלטענתם עתידה להפוך למפרץ חיפה 2 עם הקמת מפעלי הפסולת, ההתפלה ותחנת הכח

"נוכח התייחסותו אנו פונים אל כל אחת ואחת מכם לא להקל ראש ולפעול למען התושבים כדי למגר את הזיהום הסביבתי הצפוי והקיים בעיר", כתבו חברי העמותה במכתבם.

מערכת האתר

עמותת תושבי ראשון לציון, מועצת גן רווה ונס ציונה למען סביבה נקיה ממפעלים מזהמים, בראשות אורנית משה, אמיר נוי, רוני כורם וגלית ינקלביץ, פנו בימים אלו אל חברי מועצת העיר בבקשה לקיים פגישה דחופה בנושא המאבק כנגד הקמת המתקנים הסביבתיים שעתידים לקום באזור השפד"ן וסביבתו: תחנת הכח, מפעל הפסולת, מתקן ההתפלה ותוכנית הרחבת השפד"ן. במכתבם דורשים חברי העמותה כי חברי המועצה ייפגשו עם פרופ' עדי וולפסון אשר מלווה אותם במאבק ויציג להם את תמונת המצב והסכנות שלטענתו עלולים התושבים לסבול עם הקמת הפרוייקטים הנ"ל. החשש הגדול של חברי העמותה היא כי ראשון לציון עתידה להפוך בשנים הקרובות למפרץ חיפה 2.

"נוכח התייחסותו אנו פונים אל כל אחת ואחת מכם לא להקל ראש ולפעול למען התושבים כדי למגר את הזיהום הסביבתי הצפוי והקיים בעיר", כתבו חברי העמותה במכתבם.



המכתב שנשלח לחברי המועצה מטעם העמותה



המכתב של פרופסור עדי וולפסון- ניתן לצפות בו בהגדלה בלחיצה על התמונה בתחתית הכתבה




להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה