הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

גבר ואישה בגילאי 45 - 39 עסקו בפריצות וגניבות בראשון לציון

מערכת האתר

שוטרי מחוז מרכז פענחו צבר של עבירות רכוש, כולל התפרצות לבית כנסת בראשון לציון, ועצרו גבר ואישה בחשד למעורבותם. אתמול הוגשו כתבי אישום נגדם.

חוקרי תחנת ראשון לציון השלימו חקירה יסודית ומאומצת שחשפה סדרת עבירות רכוש שבוצעו על ידי חשוד, תושב העיר כבן 45. על פי פרטי החקירה, החשוד היה מעורב במספר אירועים בין התאריכים 27.12.24 ועד 6.1.25. במהלך תקופה זו, פרץ החשוד לבית כנסת ברחוב הדרור, גנב מפתחות רכב של גבאי בית הכנסת, ולאחר מכן גנב את הרכב והעביר אותו לרשות הפלסטינית תוך נהיגה בפסילה.

בנוסף, החשוד, יחד עם חשודה נוספת תושבת העיר כבת 39, פרצו לעסק ברחוב דוד סניור, גרמו נזק למקום וגנבו סיגריות בשווי מוערך של כ-12 אלף ש"ח. בהמשך, החשוד פרץ לחנות בתחנת דלק באזור צריפין וגנב קופה שהכילה, על פי החשד, 4,000 ש"ח.

החוקרים הצליחו לחשוף את זהות החשודים באמצעות שימוש באמצעים מודיעיניים וטכנולוגיים, ועצרו אותם לחקירה. אתמול, עם סיום החקירה ובהתאם לממצאיה, הגישה יחידת התביעות של מחוז מרכז כתבי אישום נגד השניים בגין העבירות המיוחסות להם.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה