הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

תלמידי מגמת האומנות בתיכון מקיף י' בראשון לציון יצרו פורטרטים מרגשים של פני חטופים

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק מקיף י
צילום מתוך דף הפייסבוק מקיף י

תלמידי מגמת האומנות בתיכון מקיף י' בראשון לציון יזמו פרויקט ייחודי ומרגש להכנת פורטרטים של פני חטופים. במסגרת הפרויקט, כל תלמיד בחר חטוף, קיבל תמונה שלו וקרא אודותיו כדי להכיר אותו לעומק. התלמידים ציירו את תמונות החטופים על משטחי לינולאום, חומר רך המאפשר גילוף.

בשלב הבא, התלמידים גילפו את התמונות שציירו על המשטחים, תוך שימוש בטכניקות שונות: אזורים מגולפים לגמרי נצבעו בלבן, אזורים מגולפים חלקית נצבעו באפור, והאזורים שלא מגולפים נצבעו בשחור. התוצאה הייתה תבנית המשמשת כחותמת של פני החטוף. התלמידים צבעו את החותמות והעבירו אותן לנייר באמצעות גלגלת.

העבודה דרשה השקעה, סבלנות ואנרגיה רבה, והתוצרים עוררו רגשות עזים בקרב התלמידים והמתבוננים. הפרויקט הוביל לתחושת סיפוק וגאווה בקרב משתתפיו. תודה מיוחדת ניתנה למוביל מגמת האומנות, נדב טייטנבאום, ולתלמידי המגמה על תרומתם לפרויקט.






להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה