הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

מכבי ראשון לציון בכדורסל מזמינה את האוהדים למפגש מיוחד עם השחקנים והצוות בפאב 'פאו וואו' ביום שישי הקרוב בשעה 13:30, לקראת סדרת חצי הגמר

מערכת האתר
צילוםMaccabi Rishon Le Zion Basketball
צילוםMaccabi Rishon Le Zion Basketball

קבוצת הכדורסל מכבי ראשון לציון הודיעה על מפגש אוהדים מיוחד תחת הכותרת "לא רק על המגרש, נפגשים גם בפאו וואו!". האירוע יתקיים ביום שישי הקרוב בפאב "פאו וואו" (Pow Wow) בעיר, רגע לפני פתיחת סדרת חצי הגמר של הקבוצה, ומטרתו לחבר בין האוהדים לשחקנים ולצוות.

במסגרת המפגש, האוהדים יוכלו לפגוש את שחקני הקבוצה ואנשי הצוות מקרוב, להצטלם עמם, לשוחח, לבלות יחד ו"להרים כמו שרק האוהדים יודעים", כפי שנכתב בהודעת הקבוצה. עוד נמסר כי צפויה "אווירה טובה, אוכל מפנק, וחיבור אחד של אהבה כתומה".

המפגש מאורגן בשיתוף פעולה עם נציגי "גוש ד׳ - מכבי ראשון לציון", ארגון האוהדים של הקבוצה. הקבוצה קוראת לאוהדיה להגיע לפאב "פאו וואו" ביום שישי כדי לתמוך בשחקנים וליהנות מהאירוע המיוחד לקראת המשחקים המכריעים.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה