הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

מוזיאון אגם יארח את קבוצת התיאטרון הירושלמי עם המופע 'רגע רגע' משירי סשה ארגוב ב-15.5.2025

מערכת האתר

מוזיאון אגם בראשון לציון יארח את קבוצת התיאטרון הירושלמי עם המופע "רגע רגע", המבוסס על שיריו של סשה ארגוב. המופע יתקיים ביום חמישי, 15 במאי 2025, בשעה 20:00.

המופע "רגע רגע" מגולל סיפור התבגרות ותחנות בחייה של חבורה צעירה וארצישראלית טיפוסית, החל מילדות, דרך נעורים, גיוס לצבא, אהבות ופרידות. הדרמה נבנית דרך שירים מוכרים של סשה ארגוב, ביניהם "פנס בודד", "וידוי" ו"עוד מחכה לאחד", ומתארת את חייהם במדינה מתפתחת, באופן שנותר רלוונטי גם לדור הצעיר כיום.

יוצר ובמאי המופע הוא שחף ברגר, על הניהול המוסיקלי אחראית רונית רולנד, והכוריאוגרפיה נוצרה על ידי גל אייזנמן.

המופע יתקיים במוזיאון אגם, רחוב מיש"ר 1, ראשון לציון.
לרכישת כרטיסים: https://yama.smarticket.co.il/event/2844
לפרטים נוספים ניתן לפנות בטלפון 03-5555-900 או באתר yama.co.il.
הזכות לשינויים שמורה.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה