טאנג'נט מעגל נשים ראשון לציון אירח ערב התרמה מרגש ומצחיק עם סוזי בום, שהעבירה מסר של קבלת האחר וחיזוק הקהילה

טאנג'נט מעגל נשים ראשון לציון קיים ערב מיוחד שתואר כמרגש, מצחיק ומלא בהומור, בהשתתפות האמנית סוזי בום. האירוע נועד להעניק למשתתפים חווית אסקפיזם לצד מסר משמעותי.
המסר המרכזי של הערב התמקד בחשיבות של קבלת האחר, השונה והמיוחד, ובעידוד התנהגות טובה ורגישה. המשתתפים נקראו להשתדל, להאמין ולהצליח בדרך זו, מתוך הבנה שכולם שואפים לטוב.
כל ההכנסות מהערב נתרמו להמשך פעילות הארגון למען הקהילה. הארגון הודה לכל התורמים והמשתתפים שהגיעו ותמכו. תודות מיוחדות נמסרו לגל זילברמן, יו"רית הארגון, לסגניתה אוסנת פניגשטיין, לצוות הבורד ולכל חברות טנג'נט מעגל נשים על תרומתן להצלחת הערב.
במהלך האירוע, נישאו תפילות להשבתם המהירה של כל החטופות והחטופים למשפחותיהם, ולשלומם של חיילות וחיילי צה"ל. הארגון הביע תקווה להמשיך ולפעול למען עשיית טוב בקהילה.




להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה




מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.