הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

תלמידי מגמת רפואה במקיף י' ראשון לציון חגגו סיום שנה: חלוקי רופא אישיים, בישול מולקולרי והרבה גאווה

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק מקיף י-
צילום מתוך דף הפייסבוק מקיף י-

במקיף י' - קריית החינוך השש שנתית ע"ש איינשטיין בראשון לציון, התקיימה פעילות סיכום שנה חגיגית לתלמידי מגמת הרפואה מכיתות י' עד י"ב.

במהלך הפעילות, התלמידים קיבלו בהתרגשות חלוקי רופא אישיים, כששמם הפרטי מתנוסס על כיס החלוק, מה שהוסיף לתחושת הגאווה האישית והקבוצתית של כל אחד ואחת מהם.

בנוסף לחלוקים, נהנו התלמידים מהזדמנות ייחודית להתנסות בבישול מולקולרי, תחום קולינרי המבוסס על עקרונות מדעיים. במסגרת ההתנסות, הם הכינו מגוון מנות יצירתיות, ביניהן פסטה העשויה מפטל וג'לטין, 'חול' אכיל בטעם שוקולד שהוכן מעמילן ושוקולד השחר, וגלידה שהוכנה באמצעות חנקן נוזלי, לצד הפתעות קולינריות מרתקות נוספות.

צוות המגמה ובית הספר הביעו גאווה רבה בתלמידים על שנה מוצלחת ופורייה, וציינו כי פעילות הסיכום היוותה חוויה מהנה ומלמדת עבור כל המשתתפים.







להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה