הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

ותיקי הפועל ״גיל גורמה״ עירוני ראשל"צ זוכים באליפות מחוז מרכז ומעפילים לרבע גמר גביע המדינה בכדורגל לאחר ניצחון דרמטי על אשדוד; גם רמת אליהו ברבע הגמר

מערכת האתר

קבוצת ותיקי הפועל ״גיל גורמה״ עירוני ראשון לציון, אלופת המדינה המכהנת בליגה לותיקים, הוסיפה עוד תואר לארונה כאשר זכתה באליפות מחוז מרכז בסיום הליגה הסדירה. בנוסף, הקבוצה העפילה לשלב רבע גמר גביע המדינה בכדורגל.

בשלב שמינית גמר גביע המדינה, גברה ראשון לציון על ותיקי נס ציונה במפגש כפול שהסתיים בתוצאה 5-2. כעת, ברבע גמר אליפות המדינה, תפגוש האלופה את קבוצת אשדוד החזקה למפגש כפול. מפגש זה יתקיים ימים ספורים לאחר שראשון לציון הדיחה את אותה אשדוד במסגרת שמינית גמר גביע המדינה, בניצחון דרמטי 2-1. במשחק הגביע, ראשון לציון עלתה ליתרון משער של החלוץ שרון גורמזנו, אשדוד הצליחה להשוות, אך שער ניצחון של שון זרחיה בבעיטת עונשין דקה לסיום המשחק, העניק לראשון לציון את הכרטיס לרבע הגמר.

במשחק נוסף במסגרת גביע המדינה, נציגת העיר הנוספת, רמת אליהו, ניצחה את שדרות 2-1 והעפילה גם היא לשלב רבע הגמר.

כזכור, בעונה שעברה העפילו שתי הנציגות מראשון לציון לגמר אליפות המדינה. במשחק הגמר גברה הפועל ״גיל גורמה״ עירוני ראשון לציון על רמת אליהו בתוצאה 3-1 וזכתה באליפות המדינה לראשונה בתולדותיה.


סרטון:



להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה