עיריית ראשון לציון הציבה שומרים ומצלמות ברחובות שנפגעו מרקטה למניעת ביזה

ראש עיריית ראשון לציון, רז קינסטליך, דיווח על ניסיונות ביזה בבתים בעיר שספגו פגיעה מרקטה ביום שבת ונותרו ריקים ופרוצים. לדבריו, גורמים עבריינים מנסים לנצל את המצב. בעקבות זאת, הורה ראש העיר על הצבת שומרים שיפעלו 24/7 ברחוב שנפגע, במטרה למנוע כניסת גורמים לא מורשים.
בנוסף לאבטחה במקום, פטרולים של החברה לביטחון מסיירים בשכונה לאורך היום והלילה. כמו כן, הוצבו מצלמות היקפיות ברחובות המרכזיים שנפגעו, כדי להבטיח פיקוח מתמיד על האזור ולמנוע ניצול לרעה של המצב.
ראש העיר קינסטליך עדכן כי ביקר שוב את תושבי הרחובות שנפגעו מהטיל שנפל בשבת. הוא תיאר הרס בהיקפים שקשה לתפוס, וציין כי משפחות רבות שביתן נפגע. כ-300 תושבים פונו למלונות מכיוון שבתיהם אינם ראויים למגורים כעת, ועשרות משפחות נוספות מתמודדות עם נזקים בביתן אשר עצרו את שגרת חייהן.
לדברי קינסטליך, מנהל הרווחה העירוני ומנהלי עירייה נוספים מעניקים מענה 24/7 לכל צורך שעולה מצד התושבים, במטרה להקל עליהם ככל האפשר בתקופה קשה זו.
ראש העיר התייחס גם להודעת פיקוד העורף על קיצור זמן ההתרעה המוקדמת, והדגיש כי הדבר מחייב את כולם להיות ערניים יותר מהרגיל. הוא קרא לתושבים להישמע להוראות פיקוד העורף, להיכנס למרחב מוגן בעת אזעקה, ולהישאר שם עד להודעה אחרת.

להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה

- אורחהעיקר שמליצית פקחי החניות לא יהיה זמן לקבץ מאתנו נגבות בתור אגרות חניה ודוחו"ת18.06.25 23:26 תגובה

מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות: