הישג מרשים בבדמינטון: חלי ניימן ממכבי ראשון לציון זכתה במקום השלישי באליפות הבינלאומית בצ'כיה

חלי ניימן, שחקנית מועדון מכבי ראשון לציון בדמינטון, רשמה הישג מרשים כאשר הגיעה למקום השלישי וזכתה במדליית ארד באליפות הבינלאומית בצ'כיה, Czech International Future Series 2025.
לאחר קבלת המדליה, שיתפה ניימן: "זו הייתה תחרות מאתגרת, גם בגלל המצב במדינה, אני גאה בעצמי שהבאתי את עצמי על המגרש והצלחתי להגיע למקום שלישי בתחרות. קצת מבואסת שלא הצלחתי להגיע לגמר אבל אני שמחה על התוצאה."
ניימן הוסיפה על הנסיבות והשאיפות לעתיד: "המצב בארץ חיזק את הרצון שלי לייצג את המדינה בכבוד ולתת מעצמי כמה שיותר. גאה בעצמי על הדרך שעברתי בזמן התחרות ושמחה ומודה על כל האנשים שנמצאים איתי, המשפחה, החברים והמאמנים. אני אמשיך לעבוד קשה באימונים ולהתחרות ולייצג את המדינה שלנו בכבוד בעולם גם בתחרויות הבאות ולהגיע גם לאולימפיאדה."
במועדון מכבי ראשון לציון בדמינטון הביעו גאווה רבה בהישגה של ניימן, כפי שפורסם בעמוד הפייסבוק של המועדון.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.