הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

ממשיכים עם סגל האלופה: גל עזריאל, הפיבוט ושחקן ההגנה, ימשיך לעונה נוספת בהפועל אלטשולר שחם ראשון לציון

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק Hapoel Rishon LeZion H.C
צילום מתוך דף הפייסבוק Hapoel Rishon LeZion H.C

מועדון הכדוריד הפועל אלטשולר שחם ראשון לציון, הודיע כי גל עזריאל ימשיך בשורות האלופה. עזריאל, המשחק בעמדת הפיבוט ומשמש כשומר שלוש בהגנה, שב בעונת האליפות לקדנציה שנייה במועדון וימשיך בצבע האדום.

עזריאל נחשב לשחקן מפתח בחוליית ההגנה של האלופה, ומתואר כלוחם על המגרש שמביא עמו לב אדום בלתי מתפשר. הוא צפוי להמשיך ולהוות כוח משמעותי ועוצמתי בשני צידי המגרש, כחלק מהמארג הקבוצתי שהוביל לאליפות.

בראיון שקיים, שיתף עזריאל מה הוא לוקח מהעונה שעברה ומה הוא משאיר מאחור: "מעונת האליפות אני לוקח איתי קודם כל את הגיבוש הקבוצתי, הרוח הלוחמת והמחויבות של כל שחקן – אלה היו המרכיבים המרכזיים שדחפו אותנו לזכייה. האמונה בעצמנו, הדרך שעברנו יחד והעבודה הקשה שהניבה תוצאה מדהימה – אלה דברים שאני שואף לשמר ולהעצים גם בעונה הקרובה. מה שאני משאיר מאחור זה טעויות ורגעים פחות טובים. חשוב לדעת ללמוד מהם, אבל לא להיתקע בהם. אנחנו פותחים עונה חדשה - עם תארים קודמים בגב, אבל עם עיניים קדימה".

עזריאל התייחס גם לציפיות לעונה הבאה: "הציפיות הן להמשיך את המומנטום מעונת האליפות - להיאבק על כל תואר ולהוכיח שאנחנו כאן כדי להישאר בפסגה. כדי לעמוד בציפיות האלה, נצטרך להגיע לכל אימון ולכל משחק עם רעב מחודש, משמעת גבוהה ועבודה קשה. זה לא יהיה פשוט - כל קבוצה תבוא מולנו עם מוטיבציה, ולכן אנחנו צריכים להוכיח שוב ושוב מי אנחנו. עם הכנה טובה, מחויבות לקבוצה ושמירה על הרוח שהביאה אותנו לאליפות אני בטוח שנוכל להגיע רחוק גם העונה".



להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה