הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

רשת 'דוגית' לציוד ימי, צלילה, גלישה וספורט מים מתרחבת ופותחת חנות דגל חדשה בראשון לציון

מערכת האתר
צילום: צילום יחצ דוגית
צילום: צילום יחצ דוגית

רשת 'דוגית', היבואנית המובילה בישראל לציוד ימי, צלילה, גלישה וספורט מים, ממשיכה להתרחב ומכריזה על פתיחת חנות דגל חדשה במתחם WEST DESIGN, ברחוב נדב בסקינד 12, ראשון לציון. החנות החדשה, המציעה חניה חינם ללקוחות, מהווה נקודת ציון חשובה בהתפתחות הרשת ומציעה חוויית קנייה המאגדת תחת קורת גג אחת את עולמות הים, הספורט והטכנולוגיה, עם מגוון מותגים בינלאומיים מובילים.

החנות החדשה משתרעת על שטח של כ-150 מ"ר ומעוצבת בהשראת עולם הים: חלל פתוח ומואר, קירות המציגים צילומים מעולמות הצלילה, קורות עץ טבעי ותצוגות חיות. דוכני תצוגה אינטראקטיביים מאפשרים להתנסות במוצרים במקום - מחליפות גלישה ועד אוזניות בטכנולוגיית הולכת עצם, והלקוחות מקבלים ייעוץ אישי ממדריכי צלילה, שחיינים ואנשי טכנולוגיה הנמנים על צוות החנות.

החנות מחולקת לשלושה תחומים עיקריים: צלילה, גלישה ושחייה. מחלקת הצלילה כוללת מוצרים של MARES, SALVIMAR ו‑GEAR KEEPER, לצד מחשבי צלילה ושעוני ספורט מתקדמים של Suunto ו‑MARES. במחלקת הגלישה והסאפ ניתן למצוא סאפים מתנפחים ומתקפלים מהמותגים AQUA MARINA, F2 ו‑MOAI. מחלקת השחייה מציעה ציוד מקיף, כולל מגוון רחב של משקפי שחייה מהמותג האוסטרלי Zoggs.

בנוסף לציוד הספורט הימי, החנות החדשה מציעה מחלקת אודיו וטכנולוגיה ייחודית, שבה הלקוחות מוזמנים למדוד ולהתנסות באוזניות לפני הרכישה. בין המוצרים ניתן למצוא אוזניות בטכנולוגית הולכת עצם של Suunto, SHOKZ ו‑MOJAWA. החנות מציעה גם מגוון מצלמות אקסטרים GoPro עם אביזרי צילום ייעודיים. במרכז החנות ניצב דוכן המציג את קולקציית שעוני הספורט של חברת Suunto, כולל דגם ה- Suunto Vertical הפופולרי והדגם החדש Suunto Run.

לדברי איתי יחזקאל, סמנכ"ל הפיתוח העסקי של דוגית: "החנות החדשה בראשון לציון היא הרבה יותר מחנות - היא מרכז חווייתי לכל חובבי הספורט הימי בישראל. ריכזנו כאן את כל הציוד, הטכנולוגיה והמותגים המובילים במקום אחד, עם אפשרות להתנסות אמיתית וליווי מקצועי. מדובר בהתרחבות משמעותית של הרשת, שממשיכה להביא את חוויית הים והגלישה לעוד לקוחות ברחבי הארץ".

החנות החדשה מצטרפת לארבעת סניפי הרשת הקיימים באור עקיבא, תל אביב ושני סניפים באילת, ומחזקת את נוכחות דוגית כרשת המובילה בארץ בתחום הספורט הימי. פרטים נוספים ושעות פעילות ניתן למצוא באתר החברה:

www.dugit.co.il


.



קרדיט תמונה: צילום יחצ דוגית
צילום יחצ דוגית
קרדיט תמונה: צילום יחצ דוגית
צילום יחצ דוגית
קרדיט תמונה: צילום יחצ דוגית

להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה