למכירה בראשון לציון: דירת 3 חדרים בשכונת נחלת יהודה בבניין חדש בן 5 שנים, עם מרפסת שמש, 2 חניות ומחסן במחיר של 2,990,000 ש"ח. לפרטים: 073-802-5450.

למכירה דירת 3 חדרים בשכונת נחלת יהודה המבוקשת בראשון לציון. הדירה ממוקמת בבניין חדש בן 5 שנים, בקומה 7 מתוך 9.
שטח הדירה הוא 87 מ"ר, הכוללים 76 מ"ר בנוי ו-11 מ"ר מרפסת שמש. הנכס כולל סוויטת הורים עם שירותים, מקלחת וארון, ממ"ד, מחסן פרטי בגודל 4 מ"ר, דוד שמש, שתי מקלחות, מזגן מרכזי, שלושה ארונות של חברת HARDOOR ומטבח של AVIV.
לדירה מוצמדות שתי חניות עוקבות הרשומות בטאבו.
המחיר המבוקש הוא 2,990,000 ₪.
לפרטים נוספים וליצירת קשר, ניתן להתקשר למספר: 073-802-5450.






להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון להצטרפות לוואטסאפ חדשות מוסף נדל"ן דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה







- אורחלא הגזמתם במחיר???? זה 3 חדרים לא דופלקס 6 חדרים אבל תנסו אולי יבוא המשיח30.07.25 18:30 תגובה

מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות: