הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

הפניקס מגיעה לראשון לציון: נחתם טופס 4 לאכלוס מטה החברה החדש שיעסיק כ-3,200 עובדים ויתפרס על 50 אלף מ"ר

חנה קקיאשוילי

חברת הביטוח והפיננסים "הפניקס", מהגדולות והמובילות בישראל, קיבלה אישור אכלוס (טופס 4) למטה החדש והעצום שהקימה בראשון לציון. על האישור חתם ראש העירייה, רז קינסטליך.

המטה החדש, המשתרע על פני שטח של 50 אלף מ"ר, צפוי לשמש כמרכז התעסוקה המרכזי של החברה ויאכלס כ-3,200 עובדות ועובדים שיגיעו לעיר מדי יום. תהליך האכלוס יחל באופן הדרגתי כבר במהלך השבוע הבא.

בנוסף לשטחי המשרדים, המתחם החדש יכלול גם מסעדות ובתי קפה שיהיו פתוחים לציבור הרחב, במטרה לתרום לחיי הפנאי והבילוי בעיר.

בעירייה הביעו שמחה וגאווה על אירוח החברה בעיר ואיחלו הצלחה רבה לעובדים במעונם החדש. כמו כן, הזמינו את תושבי העיר לעקוב אחר ההתקדמות ולהגיע להתרשם מהמתחם לכשייפתח לקהל הרחב.




להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה