חוג חיות חדש לילדים בחי כיף ראשון לציון: החל מה-2 בנובמבר, מפגשים עם בעלי חיים לבני 3-10

חוג חיות חדש לילדים יפתח בחי כיף בראשון לציון, במטרה לחבר את המשתתפים הצעירים לטבע. החוג מיועד לילדים בגילאי 3 עד 10, והוא יחל לפעול בתאריך 2 בנובמבר 2025.
במסגרת החוג, יתקיימו סדרת מפגשים שיאפשרו לילדים לפגוש מקרוב מגוון בעלי חיים. כל מפגש יימשך 45 דקות, והפעילות מותאמת לקבוצות גיל שונות. לדברי המארגנים, בנוסף להיכרות עם בעלי החיים, החוג שם דגש על פיתוח מיומנויות חברתיות כגון שיתוף פעולה, תקשורת ואחריות.
החוג יתקיים במתכונת של ארבעה מפגשים בחודש, כאשר בסך הכל מתוכננים 12 מפגשים. עלות ההשתתפות החודשית היא 269 ש"ח עבור ארבעת המפגשים, וההרשמה היא על בסיס חודשי.
לפרטים נוספים והרשמה, לחצו כאן
להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.