חברת מליסרון (קניוני עופר) הודיעה כי חתמה על הסכם לרכישת בעלות של 51% מקניון הזהב בשווי של 818 מיליון ש"ח

חברת הנדל"ן מליסרון (בעלת קניוני עופר) הודיעה כי חתמה על הסכם לרכישת זכויות בקניון הזהב. מדובר על עסקה במסגרתה תרכוש החברה מחברת מגדל בין 51-70 אחוז מבעלות השטח בו נמצא הקניון. התמורה בגין רכישת 51 אחוז צפויה לעמוד על כ818 מיליון ש"ח בתוספת מע"מ וכן תמורה עתידית לקבלת שטח של כ7,000 מ"ר להשכרה שמוסבה בימים אלו לצורך מסחר. בנוסף תקבל מליסרון אופציה ל5 שנים לרכוש עוד 9% מהזכויות ממגדל.
בהתאם להסכם וכשתושלם רכישת הזכויות יפעלו החברות לרכוש זכויות נוספות כך שמלירסון תוכל להחזיק עד 70% מהשטח.
יש לציין כי בחודש אוגוסט פרסמנו כי חברת הנדל"ן אספן גרופ הודיעה כי היא נמצאת במשא ומתן מתקדם מול בעלי קניון הזהב, משה ויגאל גינדי, לרכישת 25% מהקניון וכן את חלקם בזכויות בקומה הנוספת המתוכננת להיפתח.
על פי הודעת החברה, סכום הרכישה עבור 25% מהזכויות בקניון עומד על 665 מיליון ש"ח, והעסקה כפופה להסכמת חברת מגדל, לקבלת הזכויות המחזיקה ב-75% הנותרים מהקניון. ההצעה הייתה ל30 יום ובתחילת ספטמבר הודיעה החברה על הארכה של עוד 30 יום.
בתגובה לפרסום על חברת מליסרון הודיעה אספן כי המגעים עם חברת גנדי נמשכים בהתאם להודעה על הארכת ההצעה לחודש ויצוע ההסכמים הנוספים הנ"ל.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.