הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

תזכורת: מסע הלווייתו של החטוף גיא אילוז ז"ל, בן 26, ייצא היום בשעה 15:00 מראשון לציון. הציבור מתבקש להגיע עם דגלי ישראל לרחוב אחד העם 1 ולחלוק כבוד אחרון

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק רז קינסטליך
צילום מתוך דף הפייסבוק רז קינסטליך

ראש עיריית ראשון לציון, רז קינסטליך, הודיע כי מסע הלוויה של החלל החטוף גיא אילוז ז״ל, בן 26 בהירצחו, ייצא היום מהעיר.

בהודעתו, ציין ראש העיר את הרגשות המעורבים של שמחה על שובם של חטופים בחיים לצד העצב הכבד על אלו המובאים לקבורה. "לצד השמחה על השבת החטופים החיים חזרה למשפחותיהם, ישנו גם עצב רב וכבד על החטופים החללים השבים אלינו לקבורה", מסר.

מסע הלוויה של גיא אילוז ז"ל ייצא מחברה קדישא ראשון לציון, הממוקמת ברחוב אחד העם 1, בשעה 15:00. ראש העירייה קרא לתושבים להגיע עם דגלים ולחלוק כבוד אחרון לגיא בדרכו האחרונה. "אלו שעות קשות למשפחות שיקיריהן חוזרים מהשבי לקבורה", הוסיף.

יהי זכרו ברוך.





להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה