הכירו את זהר כהן הרפניסט: השחיינית בת ה-16 ממכבי ראשון לציון שזכתה מספר פעמים באליפות ישראל ומכוונת לתחרויות בינלאומיות

זהר כהן הרפניסט, שחיינית בת 16 (שנתון 2009) מאגודת מכבי ראשון לציון Seals, מתמחה בסגנונות הפרפר והחתירה. לאורך השנים, היא זכתה מספר פעמים בתואר אלופת ישראל לגילה ואף דורגה בין שלוש הראשונות באליפות הבוגרים, הישגים המעידים על יכולותיה הגבוהות ושאיפתה למצוינות.
כהן הרפניסט חברה בסגל הנוער למרחקים ומתחילה את שנתה השנייה באגודה. בעונה הקרובה, היא שואפת להילחם על קביעת קריטריונים להשתתפות בתחרויות בינלאומיות, הן תחת סמל האגודה והן תחת דגל המדינה.
מעבר להישגיה הספורטיביים, זהר ידועה כחברה טובה המביאה אנרגיה חיובית לכל אימון. היא משלבת עבודה קשה עם גישה נעימה ותומכת, אשר תורמת לאווירה החיובית בקרב חבריה לקבוצה.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.