הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

חיזוק הביטחון במזרח ראשון לציון: נקודת משטרה חדשה בשכונת נרקיסים צפויה להיפתח בעוד כחודש

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק רז קינסטליך
צילום מתוך דף הפייסבוק רז קינסטליך

ראש עיריית ראשון לציון, רז קינסטליך, סייר אחר הצהריים בנקודת המשטרה החדשה המוקמת במזרח העיר, בשכונת נרקיסים. על פי הערכות, הנקודה צפויה להתאייש ולהיפתח לפעילות כבר בעוד כחודש.

הקמת נקודת המשטרה אושרה בחודש ינואר 2024, בעקבות בקשת העירייה. במהלך הסיור במקום, נועד ראש העיר עם מפקד מחוז שפלה, תנ״צ יעקב מור, ומפקד תחנת ראשון לציון, נצ״מ גילי אלחדד וצוותם, כדי לעמוד על קצב ההתקדמות לקראת פתיחת התחנה.

עובדי אגף שפ״ע בעירייה ביצעו עבודות שיפוץ במבנה והכינו אותו לאכלוס. ראש העיר הדגיש את חשיבות הפרויקט ואמר: "ביטחון שכונת נרקיסים, שכונות המזרח ותושבות ותושבי העיר הם הדבר החשוב ביותר עבורנו. הבהרתי כי אני רוצה שהנקודה תיפתח בהקדם ותהווה מכפיל כוח לביטחון השכונה והעיר".

קינסטליך הודה למפקד מחוז המרכז, ניצב יאיר חצרוני, למפקד מחוז שפלה, תנ״צ יעקב מור, ולמפקד תחנת משטרת ראשון לציון, גילי אלחדד, על השותפות והשמירה על ביטחון העיר. כמו כן, הודה למנכ״ל העירייה, דורון מילברג, ולצוות העירייה המקצועי.





להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה