הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

תלמידי מקיף ט' בראשון לציון התנדבו במרכז הגמלאים לפעילות בין דורית

חנה קקיאשוילי
דף הפייסבוק מקיף ט' ע"ש דוד אלעזר ראשון לציון
דף הפייסבוק מקיף ט' ע"ש דוד אלעזר ראשון לציון

תלמידי כיתה ח'6 מבית הספר מקיף ט' ע"ש דוד אלעזר בראשון לציון יצאו לאחרונה לפעילות התנדבותית במרכז הגמלאים בעיר. את הפעילות הובילה רכזת מעורבות בקהילה, מירי שואף. במהלך המפגש, התלמידים שוחחו, שיחקו ויצרו קשרים אישיים עם הגמלאים, כחלק מחוויה של נתינה והקשבה.

מנהלת בית הספר, הגב' שירלי ארביב, התייחסה לפעילות וציינה כי ההתנדבות בחטיבה מהווה מרכיב מרכזי בפעילות המוסד החינוכי מזה שנים. לדבריה, השנה הורחבה העשייה בשיתוף פעולה עם המתנ"ס המקומי, במסגרתו תלמידי שכבת ח' מלווים את בני הגיל השלישי ומסייעים להם ברכישת מיומנויות מחשב.

ארביב הוסיפה כי המפגש הבין-דורי יוצר חיבור מעשיר, והתלמידים מפגינים אחריות ומנהיגות צעירה. המנהלת הביעה גאווה ברוח ההתנדבות והערבות ההדדית של התלמידים, והודתה לרכזת החברתית גלית מורדוך ולרכזת מעורבות בקהילה מירי שואף על פועלן לקידום הנושא.







להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה