הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

עיריית ראשון לציון מעדכנת: מחר (שלישי, 6.1.26) יבוצעו עבודות גיזום עצים על ידי חברת החשמל בשכונת אברמוביץ

חנה קקיאשוילי

בעקבות פניות תושבים בנושא עצים המסתירים תאורה ציבורית, עיריית ראשון לציון ביקשה להבהיר כי הטיפול בגיזום עצים הסמוכים לקווי חשמל נמצא באחריותה הבלעדית של חברת החשמל.

אגף שירות לתושב בעירייה פועל מול חברת החשמל לקידום ביצוע הגיזום, אך הדבר תלוי בזמינות הצוותים ובתנאי מזג האוויר.

בהתאם לכך, העירייה עדכנה כי מחר, יום שלישי ה-6.1.26, יבוצעו עבודות גיזום על ידי חברת החשמל. העבודות יתמקדו בעצים העוברים דרך כבלי חשמל ומסתירים את פנסי התאורה, וכן בעצים העוברים דרך עמודי מתח גבוה, וזאת למען ביטחון התושבים.

דיירי הרחובות הבאים מתבקשים לפנות את רכביהם בין השעות 08:00-13:00 על מנת לאפשר גישה למנוף:

  • קרל נטר
  • קרן היסוד
  • שינקין
  • שפירא
  • אברמוביץ'

עוד נמסר כי עבודות הגיזום יבוצעו בשתי פעימות, כאשר הודעה נפרדת תצא לגבי המועד הבא. במקרה של מזג אוויר חריג, העבודות יידחו למועד אחר.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה