נציגי מועצת התלמידים בחטיבה אבני חושן בראשון לציון קיימו פעילות מרגשת באחוזת ראשונים לזכרו של גיל-עד שער: אפו וחילקו עוגיות לדיירים והצטרפו להרקדה משותפת

נציגי מועצת התלמידים בחטיבה אבני חושן מקיף י' בראשון לציון קיימו פעילות מרגשת ומשמעותית לזכרו של גיל-עד שער, שנרצח לפני 12 שנה במלחמת צוק איתן. הפעילות נערכה בהשראת מנהגו של גיל-עד, אשר נהג לאפות עוגיות כחלק ממעשה טוב ונתינה לאחר.
במסגרת היוזמה, התלמידים הביאו מוצרים מבתיהם ואפו עוגיות יחד עם בנות השירות, רננה וראשית. לאחר האפייה, הגיעו התלמידים ל"אחוזת ראשונים" בליווי הרכזת החברתית, מיכל דביר, וחילקו את העוגיות לדיירים.
במהלך הביקור, הסבירו התלמידים לדיירים על המיזם החברתי-חינוכי והערכי, ועל הרעיון של עשיית טוב לזכרו של גיל-עד. המפגש תואר כחם ומקרב, והתלמידים אף הצטרפו להרקדה עם דיירי האחוזה, תוך יצירת אווירה של שמחה, שותפות וחיבור בין דורות.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה

- אורחתודה. ריגשתם אותנו.15.01.26 17:26 תגובה

מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות: