הפועל אלטשולר שחם ראשון לציון בכדוריד גברה על מכבי תל אביב 36:43 ושמרה על המקום השני בטבלה; ביום שלישי תצא למשחק חוץ בנס ציונה

הפועל אלטשולר שחם ראשון לציון רשמה ניצחון משכנע על מכבי תל אביב בתוצאה 36:43 במסגרת המחזור ה-16 בליגת ווינר בכדוריד. בסיום המחזור, הקבוצה שומרת על מקומה השני בטבלה כשלזכותה 22 נקודות.
הקבוצה פתחה את המשחק בסערה ועלתה ליתרון מוקדם בזכות משחק מהיר ושערים מהתקפות מתפרצות מדויקות של דניאל מולדובן. הגנה מצוינת, חטיפת כדור של טל אקשטיין ויציאה למתפרצת שנחתמה בשער של נדב חביב, העלו את הקבוצה ליתרון דו ספרתי ראשון בדקה ה־24. השוער סבטיסלב ורקיץ' הצטיין בין הקורות ומנע מהיריבה להתקרב, בעוד אמיר שניידר ויונתן פלח קבעו 12:21 בירידה להפסקה.
במחצית השנייה ידעה הקבוצה לשמור על היתרון. ליאור גורמן ואמיר שניידר כבשו וסיפקו אסיסטים, ובן גונן העלה שוב ליתרון דו־ספרתי. בדקות הסיום עצר השוער ליאור קפלן זריקות חשובות, ותומר בודנהיימר קבע 34:41. שלו יעיש מסר אסיסט לגונן, ולאחר עצירה נוספת של קפלן חתם אדי קירקיריוס את המשחק עם שער שקבע את תוצאת הסיום.
רשימת הכובשים: אמיר שניידר 14 שערים, דניאל מולדובן 7, נדב חביב, תומר בודנהיימר וליאור גורמן 4 כ״א, בן גונן 3, יונתן פלח 2, אדי קירקיריוס, איבן קארצ׳יץ׳, טל אקשטיין, סבטיסלב ורקיץ׳ וגל עזריאל 1 כ״א. שוערים: סבטיסלב ורקיץ' עם 12 עצירות ב-36 אחוזים וליאור קפלן עם חמש עצירות ב-28 אחוזים.
ביום שלישי הקרוב תצא הקבוצה למשחק חוץ מול א.כ נס ציונה (19:30, אולם צימרמן). ביום שישי הבא תארח הקבוצה את מ.כ חולון במסגרת המחזור ה-18 בליגת ווינר (13:00, אולם נחלת יהודה).




להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה

מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.