לרגל יום המשפחה: המרכז הגאה בראשון לציון יקיים את המפגש "אמא גאה" - הרצאה אישית ומרגשת על הורות, קבלה ומשפחה בעולם משתנה ב-18.2

לרגל יום המשפחה, המרכז הגאה בראשון לציון יקיים אירוע מיוחד תחת הכותרת "אמא גאה". מדובר במפגש אישי ונוגע ללב העוסק בנושאי הורות, קשר, בחירה ואומץ.
במהלך הערב, ודרך סיפור חיים אמיתי, יידונו שאלות המעסיקות הורים רבים תוך התבוננות מחודשת על המושג "משפחה" בעולם משתנה. האירוע נועד לחזק את החיבור בקהילה, לייצר הזדהות ולפתוח שיח רגיש ומכבד. את המפגש תוביל שרית בן שימול.
האירוע יתקיים ביום רביעי, ה-18 בפברואר, במרכז הגאה. פתיחת הדלתות תחל בשעה 18:30, וההרצאה תחל בשעה 19:00.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.