בשורה לתושבי רמת אליהו: תחנת האוטובוס עתידה לחזור לרחוב אנילביץ'-שאול המלך ופסי האטה הותקנו ברחוב אבא הלל סילבר- מצ"ב סרטון

מחזיק תיק התחבורה, נועם חדד, הודיע על שינויים צפויים בהסדרי התחבורה והבטיחות בשכונת רמת אליהו. במסגרת הודעתו, בישר חדד לתושבים על החזרת תחנת האוטובוס ברחוב אנילביץ' לפעילות.
על פי הדברים, מדובר בתחנה שהייתה ממוקמת בעבר ברחוב אנילביץ', בפינת הרחובות שלמה המלך ושאול המלך. התחנה שימשה בעבר כנקודה מרכזית עבור התושבים, אך בוטלה, וכיום התחנות החלופיות נמצאות במרחק רב יותר. ההחלטה להחזיר את התחנה התקבלה בעקבות פניות רבות מצד תושבים שביקשו להשיב את השירות למיקום המרכזי.
עוד נמסר כי העבודות במקום צפויות להתחיל בקרוב, והן יכללו את צביעת המדרכות באדום-צהוב והסדרת נושאי הבטיחות הנדרשים להפעלת התחנה מחדש.
בנוסף לשינויים בתחבורה הציבורית, תבוצע פעילות לשיפור הבטיחות ברחוב אבא הלל סילבר. בקטע הכביש המאופיין בירידה מסוכנת, יותקנו פסי האטה (באמפרים) במטרה למתן את מהירות הנסיעה ולשמור על בטיחות משתמשי הדרך.
סרטון:
להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.