ראשון לציון בראש טבלת הגיוס: כנס "ימי צה"ל" נערך לבני הנוער בעיר לקראת הגיוס

על פי נתוני הגיוס שפרסם צה״ל לאחרונה, עולה כי ראשון לציון היא העיר המובילה בישראל במספר המתגייסים לשירות צבאי, בקרב גברים ונשים כאחד. ראש העירייה, רז קינסטליך, ציין כי נתונים אלו אינם מקריים אלא מהווים תוצאה של עשייה חינוכית וערכית עקבית, המלווה את בני הנוער מגיל צעיר ועד לגיוסם לשירות משמעותי.
במסגרת הפעילות העירונית לעידוד הגיוס והכנת הנוער, מקיים מרכז ההכנה לצה״ל מדי שנה את "ימי צה״ל". השנה נערכה הפעילות במשך יומיים בהיכל התרבות בעיר. התוכנית, שנבנתה בשיתוף פעולה מלא עם צה״ל, נועדה לאפשר לבני הנוער היכרות מעמיקה עם המערכת הצבאית ולקבל כלים מעשיים לקראת הצו הראשון ותהליכי המיון.
במהלך האירוע, בני ובנות הנוער פגשו נציגים מעמדות "מיטב", השתתפו בפעילויות אינטראקטיביות, נחשפו ללוחמים ולוחמות מחילות צה"ל השונים ואף התקיים יום הורים. המשתתפים יכלו לשאול שאלות, ללמוד ולהבין טוב יותר את העומד בפניהם לקראת השירות.
ראש העירייה ביקר באירוע ופגש את בני הנוער, כשהוא מביע הערכה לדור הצעיר ולמוכנותם לתרום למדינה. בדבריו הודה קינסטליך למארגני האירוע, בהם מרכז ההכנה לצה״ל בהובלת דינה אזולאי מאגף הנוער והצעירים במינהל קהילה, מנהל האגף אבירן חזן, והמשנה לראש העיר ומחזיק תיק הנוער והצעירים, איתי מתתיהו.




להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה

מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.