הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

בחווה החקלאית-מדעית בראשון לציון ציינו את שבוע המשפחה בשילוב למידה, מדע ומורשת: מהנרייטה סאלד ועד חקר משפחות בוטניות

מערכת האתר

השבוע ציינו בחווה החקלאית-מדעית בראשון לציון את שבוע המשפחה בחגיגה של למידה, יצירה וחיבור לשורשים ברוח ה-STEM. במסגרת הפעילות, התלמידים והצוות שילבו בין תכנים היסטוריים לבין מחקר מדעי.

במהלך השבוע, התלמידים למדו על דמותה של הנרייטה סאלד, אשר לזכרה נקבע בעבר יום האם, והתעמקו בעולם הבולאות דרך הבול ההיסטורי שעוצב לכבודה בשנות ה-40. בהשראת הלמידה, עיצבו התלמידים בולים מקוריים ליום המשפחה, למדו על מושג "ציפור הנפש" ועיצבו יצירות אישיות בנושא.

בפן המדעי, הפעילות כללה חקר של "אילנות יוחסין" בטבע, כאשר התלמידים מיינו פירות וירקות למשפחות בוטניות ולמדו על הקשרים המדעיים בין הצמחים השונים. בנוסף, צוות החווה קיים ארוחה משותפת ופעילות גיבוש לציון המאורע.













להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה