חגיגת אומנות בראשון לציון: תלמידי בית הספר "מרחבים" העלו את המופע "מכתבים מעבר לים"

בית הספר "מרחבים של אומנויות" בראשון לציון קיים ביום שישי (20.2) מופע מרכזי של קורסי האומנות, המוזיקה והדרמה. המופע, המהווה אירוע סיכום לתהליך ארוך של למידה, יצירה והשקעה מרובה, נחשב לאחת מגולות הכותרת ולמסורת שנתית ייחודית של המוסד החינוכי.
המופע, שזכה לשם "מכתבים מעבר לים", נכתב על ידי המורה לדרמה של בית הספר, יפעת בכר. באירוע לקחו חלק מרכזי תלמידי שכבות ג'-ד', כשלצידם השתתפו גם תלמידי קבוצות ההגברה ותלמידי שכבת ה' שסייעו בהפקה והעמדת המופע. האירוע שילב בתוכו את כלל תחומי האומנויות הנלמדים בבית הספר, וכלל בין היתר קולות וצלילים, תצוגת תוצרי אומנות, תנועה, שפת גוף ודמויות תיאטרליות מגוונות.
התוכן שהוצג על הבמה כלל שיח מבוים ומרתק סביב סיפור העלילה והיצירה הספרותית, כאשר כל המרכיבים מבוססים על תוכנית פדגוגית סדורה ומגובשת ועל נושאי הלימוד השוטפים. בבית הספר ציינו כי מסורת זו מהווה חלק מצביונו של המקום, ומאפשרת לתלמידים לבטא את כישוריהם הייחודיים ואת הפעילות הענפה בחיי היומיום של בית הספר.
הנהלת בית הספר שיבחה את התלמידים על הופעתם המרשימה, והביעה הערכה רבה לצוות האומנויות על המסירות לאורך שלבי הלמידה והחזרות. בתוך כך, הוענקו תודות מיוחדות לצוות המקצועי שליווה את ההפקה: רכזת האומנויות אינה, המורה לאומנות אריאלה, המורה לדרמה יפעת, המורה לכינור ומנצחת המקהלה תמי, והמורה לנבל טלי.




להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה

מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.