הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

בשיתוף עיריית ראשון לציון וויצו: המרכז הרפואי שמיר פתח מעונות ומרכזי למידה לכ-200 מילדי עובדי בית החולים

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק המרכז הרפואי שמיר - אסף הרופא
צילום מתוך דף הפייסבוק המרכז הרפואי שמיר - אסף הרופא

המרכז הרפואי שמיר (אסף הרופא) הודיע השבוע על פתיחת מערך מעונות ומרכזי למידה עבור ילדי עובדי בית החולים. המהלך נועד להבטיח לצוותי הרפואה ועובדי המרכז עבודה תקינה בראש שקט, תוך ידיעה שילדיהם זוכים למסגרת נאותה.


הפרויקט יצא לפועל בשיתוף פעולה הדוק של המרכז הרפואי עם עיריית ראשון לציון, החברה העירונית וארגון ויצו. במסגרת המיזם, חולקו הילדים לקבוצות גיל מותאמות: עבור פעוטות בגילאי השנה עד שלוש, הפעילות מתקיימת במעונות יום ובסניפי ויצו בעיר. במקביל, עבור ילדים בגילאי 4 ומעלה נפתח מרכז למידה ייעודי.


מהנהלת המרכז הרפואי נמסר כי עד כה כבר שובצו כ-200 מילדי העובדים במסגרות השונות. המערך כולו מנוהל על ידי צוות משאבי האנוש של בית החולים.







להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה