"מבצע חיבוק הארי": הנהלת בית ספר שיבולים בראשון לציון הפתיעה 50 אנשי צוות עד הבית עם חלות ועוגות לשבת כאות הערכה על עבודתם סביב השעון

הנהלת בית ספר "שיבולים" בראשון לציון יצאה במיזם תמיכה מיוחד למען צוות החינוך וההוראה של בית הספר, תחת השם "מבצע חיבוק הארי". במסגרת המבצע, וכהוקרה על עבודתם המאומצת של אנשי הצוות בתקופה המאתגרת של הלמידה מרחוק, חולקו אישית מארזי חלה ועוגה לשבת ל-50 מעובדי בית הספר עד לפתח ביתם.
מנהלת בית הספר, אילנה שובל, יחד עם המנהלת האדמיניסטרטיבית ליאת כרמי ואב הבית עמרי חגבי, יצאו למסע חלוקה שעבר בין יישובים שונים, ממזכרת בתיה ועד בת ים. הנהלת בית הספר ציינה כי מטרת המהלך הייתה להעניק את התשורה באופן אישי ולהעביר לצוות מסר ברור של העצמה, הערכה וגאווה על פועלם.
מבית הספר נמסר כי המיזם נועד להוקיר תודה לצוות הפועל מסיבב לשעון במסירות רבה. עבודתם השוטפת של אנשי הצוות כוללת ניהול למידה מרחוק, מתן מענה וחיבוק רגשי לתלמידים דרך המסכים, סיוע טכנולוגי להורים ודאגה אישית שכל תלמיד ירגיש שייך למערך הלמידה. בנוסף, הודגש כי בשעות אחר הצהריים והערב ממשיכים המורים בעבודתם הכוללת תכנון שיעורים, בניית מערכים ופיתוח מצגות, תוך שילוב כלי בינה מלאכותית וחדשנות פדגוגית – וזאת במקביל לטיפול במשפחותיהם ובחייהם האישיים.
בסיום דבריה, ביקשה הנהלת בית הספר להעביר תודה מיוחדת גם לשרית טורבטי רחמים, שמלווה את מוסד הלימודים מזה שנים בארגון ובהכנת כיבוד ופינוקים לצוות ולתלמידים.





להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה

מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.