הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

למידה מתוקה: תלמידי בית הספר אשלים בראשון לציון למדו מתמטיקה דרך אפיית העוגיות של רחל מאופקים

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק בית ספר אשלים לחדשנות דיגיטלית
צילום מתוך דף הפייסבוק בית ספר אשלים לחדשנות דיגיטלית

בבית הספר "אשלים לחדשנות דיגיטלית" בראשון לציון מצאו דרך יצירתית במיוחד ללמד מתמטיקה. תלמידי כיתה ה'2 שילבו את מקצוע החשבון עם אפייה, והפכו את השיעור השגרתי לחוויה לימודית וטעימה במיוחד.

במסגרת הפעילות, המורה הציגה בפני התלמידים את המתכון המפורסם להכנת העוגיות של "רחל מאופקים". עם זאת, על מנת לגלות את הכמויות המדויקות של המצרכים הנדרשים לאפייה, נדרשו התלמידים לפתור תחילה סדרה של תרגילים מתמטיים.

כל פתרון נכון של תרגיל או חידה חשף שלב נוסף בדרך להשלמת המתכון המלא. לאחר שפענחו את כל החידות והשלימו בהצלחה את כל החישובים, ניגשו התלמידים לשלב המעשי והמתגמל של הכנת העוגיות ואפייתן.




להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה