מתנדבי איחוד הצלה בראשון לציון קיימו משמרת חניכה מקצועית לנהג אמבולנס חדש

מתנדבי סניף איחוד הצלה בראשון לציון קיימו משמרת חניכה מיוחדת לנהג אמבולנס חדש, בליווי צוות מקצועי בכיר מהסניף המקומי.
משמרת החניכה נערכה במעטפת מקצועית רחבה הכוללת את אורן רוספשה, רכז המבצעים של הסניף אשר אמון על המוכנות המבצעית לכל קריאה; ד"ר רותם מנחם, המעניקה את המענה הרפואי בשטח; ואסף קושניר, הפרמדיק האזורי שמלווה את המתנדבים תוך שיתוף מניסיונו המקצועי בשטח.
בארגון איחוד הצלה מדגישים כי תהליך הלמידה של נהג אמבולנס אינו מסתכם רק בצבירת קילומטרים ותו לא. המטרה המרכזית היא להקנות לצוותים החדשים את הבנת גודל האחריות המוטלת על כתפיהם - החל מהרגע בו מתקבלת קריאת החירום ועד להגעה בטוחה ומהירה ליעד לשם הצלת חיים.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.