השראה מדעאש? שוכר דירה בראשל"צ אשר ביקש מהשוהים בה להתפנות עבר דרמת אימים, לאחר ניסיון מצד השלושה לשסף את גרונו
אלימות רבה אפיינה את המתרחש בדירה ברחוב הגדוד העברי בעיר, כשמעבר לסכין, ניסה אחד השוהים בה להצית את השוכר, אולם רק ברגע האחרון, ביקש חברו למנוע זאת, כששפך על השוכר מים.
גיל סימה
13.10.16 15:04


כתב אישום זוועתי במיוחד הוגש היום לבית המשפט המחוזי בלוד, כשהוא מתאר את סצינת האלימות, המזכירה יותר סרט בלהות, שבעקבותיה פונה במצב קשה שוכר הדירה לבית החולים אסף הרופא.
תחילתו של הסיפור נפתח בראשית חודש ספטמבר האחרון, כששוכר הדירה, אשר לא היה גר בה, איפשר לאדם אחר לשהות בה, למשך תקופה קצובה של שבועיים. בתום תקופה זו אמור היה שוכר הדירה להשיב אותה לבעליה, אולם נדמה כי לא תיאר לעצמו שבמהלך תקופה זו, הספיק אותו אדם שאיפשר לו להתאכסן בה, לצרף אליה עוד שניים, כשאחד מהם הוא נתין זר מאריתריאה. השלושה, תושבי ראשל"צ, רחובות ונס ציונה, לא הסכימו למועד מסירת הדירה, ותכננו, כך נראה, לארוב לשוכר הדירה, אשר הגיע אליה, בעודם שוהים בה, על מנת לקבל את המפתחות.
מכתב האישום עולה כי בעוד אחד מהם נועל את הדלת מבפנים, החלו השניים האחרים להכות את השוכר, כשאחד מהם גם שולף סכין ומשסף את גרונו. הברוטליות נמשכה, כששניים אחרים חותכים את אמת ידו של השוכר, באמצעות סכין אחרת. אל ראשו של השוכר, אשר נשכב על הריצפה, שותת דם, גם הוטח בקבוק עראק, כשרק ברגע האחרון, כאמור נמנע ניסיון להציתו, כשבין השניים, המעורבים בתגרה, התפתח עימות, במהלכו מנע אחד מהם את שפיכת השמן על שוכר הדירה והצתתו.
כל אותו זמן המשיכו השלושה להכות את שוכר הדירה חסר הישע, כשהם שולפים מכיסו 700 שקלים, מורידים ממנו את בגדיו המגואלים בדם, ומלבישים אותו בבגדיו של אחד מהם. רגע לפני שהם נמלטים מהדירה, דאגו השלושה גם לנקות אותה, זאת על מנת שלא להשאיר סימן מעקבותיהם.
עם חתך בארוך של 15 ס"מ, וכשהוא שותת דם, הצליח שוכר הדירה, בכוחותיו האחרונים לצאת ממנה, כשהוא זועק לעזרה. צוות מד"א פינה אותו לבית החולים, שם נאלצו הרופאים לתפור את חתך הדקירה בסיכות וחבישה, כשעד היום הוא מאושפז.
צוות חקירה מיוחד שמונה לטפל במקרה עלה בסופו של דבר על עקבותיהם של שלושת השוהים שנמלטו מהדירה, כשכתב האישום מייחס להם עבירות של שוד מזוין, וחבלה חמורה בנסיבות מחמירות.

להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
-
אורחזבלים14.10.16 20:09 תגובה
מגיב
לכתבה
מגיב
לתגובה:
בטל\י

טוען כתבות נוספות...
אירעה שגיאה בטעינת הכתבות
מנסה לטעון שוב
מנסה לטעון שוב
אין עוד פוסטים
שיתוף
הצטרפו לקבלת החדשות
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
חדשות ראשון לציון בוואטסאפ
דילים קופונים ומבצעים בוואטסאפ
נדל"ן למכירה בראשון לציון בוואטסאפ
חדשות ראשון לציון בפייסבוק
אפליקציה בחנות האפליקציות:
גלריית תמונות