הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

קבוצת הנשים של הפועל ראשון לציון העפילה לחצי גמר הפלייאוף לאחר ניצחון על מכבי פתח תקווה

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק Hapoel Rishon LeZion H.C
צילום מתוך דף הפייסבוק Hapoel Rishon LeZion H.C

קבוצת הפועל "דלתות פנדור" ראשון לציון השלימה ניצחון 0:2 בסדרת רבע גמר הפלייאוף מול מכבי פתח תקווה והעפילה לחצי הגמר, שם תפגוש את קבוצת בנות עיקו הרצליה.


הקבוצה מראשון לציון השלימה שני ניצחונות רצופים בסדרה, לאחר שניצחה בתוצאה 16:36 במשחק הראשון ובתוצאה 27:35 במשחק השני.


את המשחק האחרון פתחה ראשון לציון ביתרון. השחקניות הכריעו את ההתמודדות בזכות משחק קבוצתי מהיר ובלתי מתפשר, כאשר בדקה ה-48 קבעה שחר קורש יתרון דו-ספרתי של 18:28. מי שהצטיינה בין הקורות לאורך כל המשחק הייתה השוערת אגם ניסימזון, שמנעה מהיריבה להתקרב ולהפוך את התוצאה.


את רשימת המבקיעות הובילה ליאם לולו עם 7 שערים, ואחריה ויקטוריה מרקל שהוסיפה 6 שערים. דיאנה צ׳רויאקובה, שחר קורש ושירה כהן הבקיעו 5 שערים כל אחת. בנוסף, ליהיא אמר תרמה 3 שערים, מליסה רוחה הבקיעה 2, ולייה אלמוג ואושר כהן הוסיפו שער אחד כל אחת. השוערת אגם ניסימזון סיפקה נתון מרשים של 13 עצירות, המהוות 33 אחוזי הצלחה בשער.


קבוצתו של המאמן פז בן הרואה צפויה לפתוח את סדרת חצי הגמר מיד בתום פגרת הנבחרת. מועדי המשחקים ושינויים אפשריים יעודכנו בהמשך.







להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה