בילוי משפחתי לשבת: הצגת הילדים הקסומה "אלאדין ומנורת החלומות" תעלה במוזיאון ראשון לציון ב-18.4.26

ביום שבת, ה-18.4.26, תתקיים הצגת הילדים "אלאדין ומנורת החלומות" במוזיאון ראשון לציון. ההצגה, המיועדת לקהל הצעיר, תחל בשעה 10:30 בבוקר ותציע חוויה תיאטרלית וקסומה לכל המשפחה.
עלילת ההצגה מגוללת את סיפורם של הנער אלאדין, מנורת החלומות הקסומה ומכשפית המבקשת להשתלט על חלומותיהם של בני האדם. הקהל יוזמן לצאת למסע הרפתקאות ולגלות יחד עם הדמויות האם יצליחו אלאדין והמנורה הפלאית להציל את כל החלומות מהמכשפית ולשמור על עולם הדמיון בטוח עבור כולם.
ההצגה מותאמת במיוחד לילדים בגילאי 3 עד 7. עלות כרטיס הכניסה הינה 30 שקלים בלבד, כאשר מדובר במחיר אחיד התקף הן להורים והן לילדים. שעת הסיפור מהווה הזדמנות נהדרת לבילוי משותף, תרבותי ומהנה לבוקר שבת במוזיאון המקומי.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.