ראש עיריית ראשון לציון, רז קינסטליך, פרסם הודעת עדכון לתושבים בעקבות הצהרת דובר צה"ל בנוגע לחשש מירי מלבנון. בהודעתו הבהיר ראש העירייה את היערכות העיר ואת הנחיות ההתגוננות הנדרשות במקרה של הסלמה.
על פי הודעת העירייה, הרשות המקומית עדיין נמצאת בכוננות מלאה גם במהלך הפסקת האש, וערוכה לכל התפתחות ביטחונית. הובהר כי במקרה של ירי מכיוון לבנון, בניגוד להתקפה שיצאה מאיראן, לא צפויה התרעה מקדימה ממושכת. במקרה שכזה תישמע אזעקה, ולרשות תושבי ראשון לציון תעמוד דקה וחצי (90 שניות) למציאת מחסה ולהיכנס למרחב מוגן.
באשר למערכת החינוך בעיר, נמסר כי נכון לעת זו אין כל שינוי בשגרה, ואם יחולו שינויים במדיניות, תפורסם על כך הודעה מסודרת.
בעירייה קוראים לתושבים להמשיך בשגרת חייהם, אך יחד עם זאת לגלות ערנות מוגברת בשעות הקרובות, להישמע להנחיות פיקוד העורף, ולהיכנס מיד אל המרחבים המוגנים במידה ומופעלת אזעקה.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.