"מסר של תקווה ואחדות": אמיר לאון, אביו של לוחם גבעתי עדי לאון ז"ל, שיתף את סיפורו עם תלמידים בראשון לציון

בית ספר "מרחבים של אומנויות" בראשון לציון אירח היום (שני) מפגש מרגש עם אמיר לאון, אב שכול אשר איבד את בנו במלחמת "חרבות ברזל". במפגש שיתף מר לאון את הנוכחים בסיפור חייו ובסיפורו של בנו, עדי לאון ז"ל, לוחם פלוגת צבר בחטיבת גבעתי, אשר נפל בקרב בצפון רצועת עזה ב-31 באוקטובר 2023.
ההרצאה התקיימה בפני תלמידי שכבות ה' ו-ו' וצוות החינוך של בית הספר. המפגש נערך בשקט עמוק ובהקשבה מלאה מצד התלמידים. דבריו של האב נגעו ללבבות המשתתפים והזכירו לכולם את תוצאותיו של המחיר הכבד שמלווה את אהבת הארץ, לצד הערכים ועוצמת הרוח.
מבית הספר נמסר כי למרות הכאב האישי המורכב, הצליח אמיר להעביר מסר של תקווה, אחדות ומשמעות. הנהלת בית הספר והצוות החינוכי הביעו את תודתם העמוקה לאב על האומץ, השיתוף והנוכחות המרגשת, ומסרו כי הם מחבקים את זכרו של הבן האהוב.




להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה

- אורח❤️14.04.26 16:23 תגובה

מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות: