אתגר החלל בראשון לציון: תלמידי בית ספר שיבולים בנו דגמים של תחנת חלל מבלונים

תלמידי כיתת "ירח" בבית הספר שיבולים בראשון לציון השתתפו בפעילות ייחודית במסגרת תוכנית החלל "ספייס קלאב" (SpaceClub) של קרן רמון. במהלך השיעור, בהובלת המחנכת שני קיסר טרבלסי, למדו התלמידים על תחנת החלל הבינלאומית הדורשת הרכבה של חלקים (מודולים) הנשלחים לחלל.
על מנת להמחיש את אתגר הבנייה של מבנה כה מורכב, קיבלו התלמידים משימה מאתגרת: בניית דגם של תחנת חלל תוך שימוש בבלונים ונייר דבק (סלוטייפ) בלבד. המשימה המעשית נועדה לתרגל מיומנויות של תכנון, ניסוי וטעייה ועבודת צוות.
התלמידים עבדו יחדיו, תכננו את המבנים והדביקו את הבלונים לקבלת דגמים יצירתיים של תחנות חלל. מבית הספר נמסר כי הפעילות המחישה לילדים כיצד ניתן לממש רעיונות מורכבים ומופלאים בעזרת דמיון, שיתוף פעולה וחומרים פשוטים.
צילומים:עמוד הפייסבוק של בית ספר שיבולים




להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה

מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.