כבוד בראשון לציון: שר החינוך וראש העיר רז קינסטליך העניקו את פרס ישראל לאמן יעקב אגם

השבוע התקיים במוזיאון אגם בראשון לציון אירוע חגיגי, במסגרתו הוענק פרס ישראל לשנת תשפ"ו (2026) לאמן יעקב אגם. בטקס נכחו שר החינוך יואב קיש, ראש עיריית ראשון לציון רז קינסטליך וסגניתו, עורכת הדין ליאל אבן זוהר, שהגיעו למקום במיוחד כדי להעניק לאמן את הפרס היוקרתי.
יעקב אגם, שיחגוג בקרוב את יום הולדתו ה-98, נחשב לאמן בינלאומי פורץ דרך וממייסדי זרם האמנות הקינטית. לאורך שבעה עשורים הוא מוביל חזון ייחודי וחדשנות בתחום החינוך לאמנות.
מטעם מוזיאון אגם נמסר כי מדובר ברגע משמעותי שבו המדינה מוקירה תודה לאמן על תרומתו הרבה. עוד ציינו במוזיאון כי יצירותיו של אגם הוסיפו ממד חדש של תנועה, חוויה וצבע, והשפעתן תישאר לדורי דורות.
לסיכום, במוזיאון הודו למשתתפי המעמד ולמדינת ישראל על הבחירה הראויה באגם כחתן פרס ישראל.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.