מפקד מחוז מרכז, ניצב אמיר כהן, חתם על צו סגירה מנהלי למסעדה בראשון לציון, לאחר שבמקום נעצרו שוהים בלתי חוקיים שהועסקו בניגוד לחוק.
שוטרי תחנת ראשון לציון חשפו במסגרת אכיפה ממוקדת נגד עבירות העסקה, הסעה והלנת שוהים בלתי חוקיים, הכוללת ביצוע בקרות קפדניות בבתי עסק, בתי מגורים ובצירי התנועה בגזרת המחוז, מסעדה בעיר בה הועסקו שני שוהים בלתי חוקים מאזור יהודה ושומרון.
מהמשטרה נמסר כי מדובר בעבירה חמורה העלולה להוות פלטפורמה לפעילות חבלנית עוינת (פח"ע), ולפיכך שוטרי ראשון לציון סגרו את בית העסק על פי צו מנהלי בהתאם לסמכותם, לצד בחינת הליך פלילי נגד המעסיק.
משטרת ישראל מדגישה כי היא תגלה אפס סובלנות כנגד מי שמפר את החוק ועלול לפגוע בביטחון האזרחים, ותמשיך לפעול בנחישות, בדגש על עבירות הסעה, הלנה והעסקת שוהים בלתי חוקיים.
צילומים:דוברות המשטרה
להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה