הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

למכירה בראשון לציון: דירת 4.5 חדרים משופצת בשכונת רמז הנמצאת בתהליך פינוי-בינוי מתקדם במחיר 2,185,000 ₪. לפרטים: 073-857-3019.

מערכת האתר

במערב הוותיק של ראשון לציון, ברחוב עולי הגרדום שבשכונת רמז, מוצעת למכירה דירת 4.5 חדרים.


הדירה בגודל של כ-100 מ"ר, עברה שיפוץ ומתוכננת עם חדרים גדולים ומוארים, סלון מרווח ושני חדרי שירותים. הנכס ממוזג, פונה לחזית הבניין, ובעל כיווני אוויר דרום, מערב וצפון.


הדירה ממוקמת בקומה 3 מתוך 4 קומות בבניין בוטיק אינטימי המונה 8 דיירים בסך הכל וללא מעלית (מצוין כי המדרגות קלות לעלייה). הבניין נמצא כעת בתהליך של התחדשות עירונית מסוג פינוי-בינוי עם היזם "פרפקט" והקבלן "ברקט", נתון המהווה פוטנציאל לערך מוסף בעתיד.


סביבת המגורים קרובה לבתי ספר, פארקים, מרכזי קניות ותחבורה ציבורית. המחיר המבוקש עומד על 2,185,000 ₪.


לפרטים נוספים: 073-857-3019.









להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון להצטרפות לוואטסאפ חדשות מוסף נדל"ן להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה