חשיפה: בנו של גורם פוליטי בכיר בראשון לציון נעצר בחשד לאיומים
תוכן מקודם: מבצע איפור ערב בבית הלקוחה 200 ש"ח 052-4790602 ספיר
גיל סימה
07.12.16 15:54

שופט המעצרים בבית המשפט בראשל"צ, גיא אבנון האריך הבוקר רביעי 7/12/16 את מעצרו של הבן, החשוד שבמסגרת סכסוך עסקי עם אדם אחר, איים עליו.
בעימות שנערך בבית המשפט בין עורכת דינו של החשוד לנציג המשטרה, מסתבר כי גובה החוב עומד על 55 אלף שקלים, כאשר החשוד טוען לגביהם כי מגיעים לו. עוד עולה כי במסרונים שהציג הבן לחוקרי המשטרה נטען כי דווקא האיומים היו מכיוונו של האדם, מולו הוא הסתכסך.
"הוא קיבל מסרונים שהוא מאיים לשבור לו את הראש, הידיים והרגליים", נטען במהלך העימות.
מפרוטוקול הדיון עולה כי האיומים המיוחסים לבנו של הגורם הבכיר התרחשו במסגרת מפגש שערך עם אותו אדם בשכונת ג'וואריש ברמלה כשלפגישה זו קדמו עוד מספר מפגשים בין אנשים נוספים לאחיו של המתלונן בפרשה. בעקבות האירועים נחקר אתמול הבן באזהרה במשטרת מחוז מרכז.
למרות בקשתה של המשטרה להאריך את מעצרו של הבן בחמישה ימים, נענה בית המשפט ליום אחד בלבד נוסף, כשהוא מציין: "אני סבור כי קם חשד בעוצמה כנדרש. מאידך טענות החשוד בחקירתו מעלות אפשרות סבירה בהחלט לפיה המתלונן הוא זה שאיים על החשוד, ומצא לנכון להגיש תלונה בבחינה הקם להרגך".
הגורם הפוליטי מסר בתגובה: "המקרה ידוע לי, זהו סכסוך עסקי".
להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
-
אורחאוי ואבוי07.12.16 16:30 תגובה
-
אורחמי הגורם??07.12.16 16:31 תגובה
-
אורחמסקרן, במי מדובר?07.12.16 21:23 תגובה
מגיב
לכתבה
מגיב
לתגובה:
בטל\י

טוען כתבות נוספות...
אירעה שגיאה בטעינת הכתבות
מנסה לטעון שוב
מנסה לטעון שוב
אין עוד פוסטים
שיתוף
הצטרפו לקבלת החדשות
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
חדשות ראשון לציון בוואטסאפ
דילים קופונים ומבצעים בוואטסאפ
נדל"ן למכירה בראשון לציון בוואטסאפ
חדשות ראשון לציון בפייסבוק
אפליקציה בחנות האפליקציות:
גלריית תמונות