הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

מחנה גלישה ייפתח בראשון לציון בקיץ 2026: הפעילות תחלויות לאורך כל החופש הגדול

מערכת האתר

בחופשת הקיץ של שנת 2026, יתקיים מחנה גלישה בראשון לציון. הפעילות תיערך לאורך כל החופש הגדול, בימים מסוג ראשון עד חמישי, בין השעות 8:30 ל-13:30.

המחנה מיועד למשתתפים מגיל 7 ומעלה, ולחובבי ים, טבע ואקסטרים. מטרת הפעילות היא ללמד את יסודות הגלישה בקבוצות המחולקות על פי רמת הגלישה (מתחילים או מתקדמים), גיל וקרבה אישית בין החניכים.

הפעילות כוללת את כל הציוד הנדרש, ובכללו גלשן וחולצת לייקרה. צוות ההדרכה במחנה מורכב ממדריכים בוגרים בני 25 ומעלה ומדריכים צעירים בני 16 ומעלה, אשר כולם מוסמכים על ידי מכון וינגייט. יחס ההדרכה עומד על מדריך או מדריכה לכל 5 עד 7 חניכים, בהתאם לגיל, לרמת הגלישה ולתנאי הים.

לפרטים והרשמה ניתן להיכנס לקישור הבא: טופס הרשמה מקוון.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה