ויכוח סוער: לקוח סניף בנק בראשל"צ השליך את מחשבו של סגן המנהל אחרי שצ'ק מטעמו חזר
תוכן מקודם: הפרסום באתר be106 מתאים לכל כיס 052-8030056
גיל סימה
17.12.16 23:15

צוהרי היום בסניף בנק הראשי של דיסקונט בעיר ראשון לציון התנהלו על מי מנוחות, אולם כפי שעולה מכתב האישום, שהוגש לבית המשפט, ברגע אחת האווירה השקטה התחלפה בצעקות ואף שבירת חפצים.
על פי הנטען, המהומה התרחשה, לאחר שלקוח הסניף הגיע לחדרו של סגן מנהל הסניף, וביקש להבין את סירובו של פקיד הבנק הבכיר להפקיד צ'קים מטעמו. במקום התפתח ויכוח, במהלכו, הסביר סגן המנהל ללקוח, שרבים מההמחאות שהופקדו על ידו, חזרו בסופו של דבר, ולכן הסניף לא יכול להמשיך בהפקדת הצ'קים מטעמו.
"אתה הורס לי את החיים", נשמע הלקוח אומר לעבר סגן מנהל הסניף, כשבתוך רגעים הוא משליך את מחשבו מהשולחן, שובר את המקלדת, ואף זורק בחמת זעם את מעמד העטים המונח על השולחן.
"אני כבר אפגוש אותך בחוץ", המשיך הלקוח לסנן לעברו של פקיד הבנק ההמום, אשר מיהר להזעיק את איש הביטחון במקום.
כאמור, הלקוח נאשם בעבירות של איומים, התנהגות פרועה במקום ציבורי, וכן גרימת נזק המסתכמת בשווי, כך נטען, של 400 שקלים.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
טוען כתבות נוספות...
אירעה שגיאה בטעינת הכתבות
מנסה לטעון שוב
מנסה לטעון שוב
אין עוד פוסטים
שיתוף
הצטרפו לקבלת החדשות
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
חדשות ראשון לציון בוואטסאפ
דילים קופונים ומבצעים בוואטסאפ
נדל"ן למכירה בראשון לציון בוואטסאפ
חדשות ראשון לציון בפייסבוק
אפליקציה בחנות האפליקציות:
גלריית תמונות
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.