הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

נבחרת הכדורסל של עיריית ראשון לציון השלימה טרבל עם זכייה באליפות הליגה למקומות עבודה, במחוזיאדה ובספורטיאדה

מערכת האתר

נבחרת הכדורסל של עיריית ראשון לציון חתמה את העונה עם זכייה בשלושה תארים בספורט למקומות עבודה, והשלימה בכך טרבל היסטורי.

במהלך העונה הגורפת, זכתה הנבחרת באליפות הליגה למקומות עבודה, במקום הראשון במחוזיאדה ובמקום הראשון בספורטיאדה.

הצלחת הקבוצה נשענה על היכולת המקצועית והמחויבות של השחקנים והצוות המקצועי, יחד עם מעטפת תומכת וגיבוי שאפשרו לנבחרת להתמקד ביעדיה.

בסיום משחק האליפות, ביקשו שחקני הנבחרת והצוות המקצועי להקדיש את ההישג לראש העירייה, רז קינסטליך, למחזיק תיק הספורט, איתן שלום, וליו״ר ועד העובדים, יחזקאל בן זמרה, והודו להם על התמיכה והליווי לאורך הדרך.


סרטון:



להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה