חטיבת התרבות בחברה העירונית של עיריית ראשון לציון תקיים פתיחה חגיגית של פארק ה-1000 במתכונת של הפנינג משפחות לילדות וילדי העיר. האירוע ייערך בשיתוף מפעל הפיס ביום ראשון, ה-12.7.2026, בין השעות 16:30 ל-19:30 בפארק ה-1000 בראשון לציון.
במסגרת ההפנינג יוצעו מגוון פעילויות, הכוללות מתנפחים ענקיים, תותח קצף, מתחם לגו ענק, סדנאות יצירה ושולחנות משחק. בנוסף, יועלו הצגת הילדים "להפיל את הפיל" (בין השעות 17:00 ל-17:45) ומופע הבועות של מופע הבועות "ד"ר באבלס" (בין השעות 18:30 ל-19:15).
במהלך האירוע צפוי להיערך טקס פתיחה חגיגי במעמד ראש עיריית ראשון לציון, רז קינסטליך, ומנכ"ל מפעל הפיס.
הכניסה לאירוע הינה חופשית וללא עלות, אך מותנית בהזמנת כרטיסים מראש דרך מועדון התושבים RIZONE+. כל חבר מועדון זכאי להזמין עד 2 כרטיסים, ומספר המקומות מוגבל.
להרשמה ולהזמנת כרטיסים: לחצו כאן.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה






