הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

קריאת אזהרה: ביקור פתע נערך סמוך לביה"ס 'המעיין' בראשון לציון שמטרתו- מניעת תאונות אופניים חשמליים

נתקלתם באירוע חריג? דווחו לוואטסאפ האדום 0-586-586-106

גיל סימה
רוכבי ורוכבות האופניים החשמליים, אשר הגיעו ביום ראשון לקריית החינוך השש-שנתית, שבשכונת נחלת יהודה בעיר, הופתעו מנוכחותם של נציגי המשטרה והחברה לביטחון, אשר התייצבו בסמוך לביה"ס, והבחינו מקרוב בבעיות הנהיגה המסוכנת בכלי התחבורה המודרני והכל כך פופולארי. 

כשהם רכובים על האופניים, לרוב ללא קסדה, ולעתים גם כאלו שנמצאים מתחת לגיל 16, הסבירו נציגי העירייה והמשטרה על הסכנות ברכיבה פרועה באופניים החשמליים. 

את הקו המניעתי וההסברתי לקח על עצמו לאחרונה סגן ראש עיריית ראשון לציון, רז קינסטליך, אשר ציין כי הפעילות תימשך, ויינתנו כל המשאבים על מנת להילחם בתופעה המסוכנת ולהסדירה. 
 
 


 

להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה