הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

פירעון החוב של הבן נעשה על ידי גניבת משאית מאביו והעברתה לשטחים

בקרוב אתר חדשות ארצי חדש: "BE106 חדשות ישראל"......

גיל סימה
תמונת אילוסטרציה - למשאית בתמונה אין קשר לכתבה
תמונת אילוסטרציה - למשאית בתמונה אין קשר לכתבה
 
 

הכול נשאר במשפחה: כתב אישום שהוגש  לבית המשפט בראשון לציון מייחס לבנו של בעל חברת משאיות, אשר עבד כסדרן בחברה, את גניבתה של אחת המשאיות מצי החברה, והעברתה לשטחים. 

מקרה הגניבה התרחש באוגוסט אשתקד, אולם עוד קודם לכן, כך עולה מכתב האישום, הסתבך הבן בסכסוך עם אדם אחר, ובעקבותיו נקלע לחובות כבדים. 

על פי כתב האישום, הבן רקם תכנית לפירעון חובו, שעמד על 60 אלף שקלים, במסגרתה הוא יגנוב משאית, בשווי של 220 אלף שקלים, השייכת לחברה, השייכת לאביו, ויעבירה לשטחים. 

כך, ובאמצעות גורם שלישי, שסייע לו במלאכת הגניבה, הוא יוכל לפרוע את החוב, וגם להרוויח עוד כמה עשרות אלפי שקלים מהצד. 

מכתב האישום, שהוגש על ידי פרקליטות מחוז מרכז עולה כי מועד הגניבה נקבע על ה-23.8 אשתקד, כשעוד באותו יום גנב הבן את מפתחות המשאית מהשטח התפעולי של החברה. מספר שעות מאוחר יותר, כבר תצפת הבן על האדם, איתו יצר קשר, כשהוא מגיע לאזור מרכז העיר, שם חנתה המשאית. 

לאחר ששותפו של הבן הצליח להניע את המשאית, תדרך אותו האחרון על הדרך הקלה ביותר להגעה לשטחים, מבלי להיתקל במחסומי המשטרה והצבא. 

אולם כפי שעולה מכתב האישום, תכנון זה לא צלח בסופו של דבר, כשסמוך למודיעין עצרה ניידת משטרה את המשאית, כשהנאשם, אשר עקב אחר נסיעתה, נמלט מהמקום. 

לבן מיוחסות עבירות של גניבה בידי מעביד, קשירת קשר לביצוע פשע וגניבת רכב. 
 
 

 

להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה