משלבים ידיים: שש שנים לפתיחת כיתת 'החינוך המשלב' בבית הספר 'נווה עו"ז' בראשון לציון
גיל סימה
09.02.17 11:51

בין תפילת הבוקר, תכנית על השירה המודרנית והרבה דמיון מודרך, מצליחים כבר שש שנים תלמידי בית הספר היסודי לשלב בין שורה של תכניות לימוד, אליה משתלבים תלמידים מבתים חילוניים, דתיים ומסורתיים.
כיום קיימת בכל שכבת גיל, כיתה אחת של חינוך משלב, המקדמת חינוך משותף לילדים, כך המסגרת החינוכית ותוכנית הלימודים מאפשרת לילדים להכיר אלה את אלה, לפתח למידה המושתת על פלורליזם וריבוי דעות ומזמנת שיח פורה ומעמיק בסוגיות ערכיות אוניברסאליות מזוויות שונות.
ברוח החינוך המשותף כפי שמתקיים בנווה עו"ז, הצוות החינוכי מאפשר לכל אחת מן הקבוצות לבוא לידי ביטוי ולחוש בנוחות בזהותה.
את הבוקר פותחים ילדי קבוצת התפילה (הדתיים) בתפילת בוקר ולחבריהם, תלמידי קבוצת המפגש (החילוניים) קיימת תוכנית מובנית הכוללת תכנים ספרותיים מאוצר הספרות הישראלית והכללית, דמיון מודרך או שירת בוקר.
גם בנושאי התוכן יש שילוב, כשאלו תואמים זה לזה. לאחר מכן נפגשים הילדים בכיתה ומשתפים אלה את אלה במה שלמדו.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
-
אורחנורא רק שלא יעשו כזה דבר בבית הספר של בתי16.09.17 14:06 תגובה
מגיב
לכתבה
מגיב
לתגובה:
בטל\י

טוען כתבות נוספות...
אירעה שגיאה בטעינת הכתבות
מנסה לטעון שוב
מנסה לטעון שוב
אין עוד פוסטים
שיתוף
הצטרפו לקבלת החדשות
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
חדשות ראשון לציון בוואטסאפ
דילים קופונים ומבצעים בוואטסאפ
נדל"ן למכירה בראשון לציון בוואטסאפ
חדשות ראשון לציון בפייסבוק
אפליקציה בחנות האפליקציות:
גלריית תמונות